100x60x40 cm Tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 3,090 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
68,186 Ft ( -21% )
53,690Ft
FALSE
db

Ez a dohányzóasztal egyedi kiegészítést ad hozzá az Ön szobájához. A tömör fa konstrukciónak köszönhetően stabil, amire bátran rá helyezhet italokat, gyümölcskosarakat vagy díszítő tárgyakat. Használható kanapé asztalként, nappali asztalként vagy kis asztalként.

Az újrahasznosított fából készült asztal, tömör, tartós és gyönyörű. A különböző fa típusok magán jellemzőket hordoznak magukkal, mint például: kelet-indiai rózsafa (sheesham), tíkfa, poliszander, mangófa, akácfa, újrahasznosított fa és keményfa. Minden egyes darab egyedi, így némileg különbözik a következő darabtól. A kopás jelek és a fa erezet minden egyes darabnak saját történelmet és egyedi külsőt ad.

Ez a dohányzóasztal teljes mértékben kézzel készített. A készítési folyamat minden egyes lépése a lehető legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal történik, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról.

Felhívás: A színek darabról darabra változhatnak, így minden asztalunk egyedi. A lábak könnyen összeszerelhetők. A szállítás véletlenszerű.

  • Színe: többszínű
  • Anyag: Újrahasznosított fa és erős acél keret
  • Mérete: 100 x 60 x 40 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • A lábak könnyen összeszerelhetők

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 3090 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 3090 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 243336
Súly: 15.45 kg
Csomagszám: 1 db