2 db tömör akácfa kerti szék - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 3,090 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
70,221 Ft ( -19% )
57,090Ft
FALSE
db

Ezek az klasszikus, fából készült székek tökéletes helyet nyújtanak ahhoz, hogy a szabadban pihenjen és élvezze a napsütést.

Ezek a karosszékek tömör akácfából készült, így időjárásállók, rendkívül tartósak és kültéri használatra alkalmasak. Az olajos felületkezelésnek köszönhetően egy nedves ruhával könnyen tisztíthatók. A kartámasz és a háttámla megfelelő támaszt nyújtanak, és fokozzák a székek kényelmét.

Figyelem: Kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy tisztítsa rendszeresen, és ne hagyja feleslegesen a szabadban, védelem nélkül.

Tisztítás: Használjon enyhe szappanoldatot.

Tárolás: Ha lehetséges, tárolja zárt, hűvös, száraz helyen. Ha a terméket a szabadban tárolja, védje vízálló burkolattal. Eső vagy havazás után törölje le és szárítsa fel a felesleges vizet vagy havat a sík felületekről. Hagyjon elegendő légkeringést a nedvességből eredő károk elkerülése érdekében.

  • Anyaga: tömör akácfa olajos felületkezeléssel
  • Mérete: 56 x 55,5 x 90 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Ülőfelület szélessége: 50 cm
  • Ülőfelület mélysége: 42,5 cm
  • Ülőfelület magassága a talajtól: 45 cm
  • Karfa magassága a talajtól: 66 cm
  • Összeszerelést igényel: igen
  • A csomag tartalma:
  • 2 db szék

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 3090 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 30 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 3090 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 316609
Súly: 16 kg
Csomagszám: 1 db