2 db tömör fenyőfa kerti raklapzsámoly párnákkal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
64,526 Ft ( -18% )
52,890Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ezek a trendi, párnákkal ellátott kerti raklapzsámolyok kitűnő választást jelentenek, ha pihenni szeretne, élvezné a jó időt, aludna egyet vagy családtagjaival, barátaival beszélgetne. A raklap időtálló kialakításának köszönhetően a fa lábtámaszok rusztikus bájt kölcsönöznek udvarának, kertjének vagy nappalijának.

A kültéri ülések tömör fenyőfából készültek, így stabilak és tartósak. A lábtartó masszív szerkezetű, és kevés törődést igényel. A 100% poliészter szövetnek és a vastag bélésnek köszönhetően a raklappárnák puhák és maximális kényelmet nyújtanak. Ideális családi mozizásokhoz, videójátékokhoz, vagy csak élvezni a jó időt a verandán. Ez az udvari lábtartó elemes kialakítású, ezért rugalmasan és könnyen mozgatható bármilyen elrendezéshez. Más elemes bútordarabokkal is kombinálhatja őket, hogy ízlés szerint teremtse meg saját kerti pihenőrészlegét!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termék természetes fából készült, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek.

  • Párna színe: antracitszürke
  • Anyaga: tömör fenyőfa, szövet (100% poliészter)
  • Zsámoly mérete: 60 x 60 x 41,5 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Ülőpárna mérete: 60 x 60 x 6 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Összeszerelést igényel: igen
  • A csomag tartalma:
  • 2 db zsámoly
  • 2 db ülőpárna

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 3061707
Súly: 22.4 kg
Csomagszám: 3 db