Tömör kelet-indiai rózsafa fogas 118 x 40 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 2,640 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
48,892 Ft ( -30% )
34,190Ft
FALSE
db

A retró stílusú fogasunk egy kis természetes hangulatot csempész otthonába.

A fogas tömör kelet-indiai rózsafából készült, amely tartós és gyönyörű. A sheesham, más néven kelet-indiai rózsafa vagy paliszander egy trópusi keményfa, mely gazdag erezetéről ismert. A megmunkálás minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról. A kézműves munkának és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi megjelenéssel bír, és kissé eltér a többitől. Egy kis polccal és két sorban elhelyezett három-három akasztóval került kialakításra, így elegendő helyet biztosít kabátok, táskák, sálak, sapkák vagy más kis tárgyak tárolására. A fogast összeszerelve szállítjuk; további szerelést nem igényel.

Fontos megjegyzés: A bútorok erezete és színe darabonként változhat, így minden fogasunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör kelet-indiai rózsafa
  • Méret: 40 x 118 cm (Szé x Ma)
  • Vastagság: 4 cm
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Darabonként 1 db polccal és 6 db akasztóval
  • Nem szükséges összeszerelni

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2640 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2640 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 246351
Súly: 8.86 kg
Csomagszám: 1 db