5 szintes cipőpolc

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
6,490 Ft ( 0% )
6,490Ft
FALSE
db
Jellemzők Az 5 szintes cipőpolc lehetővé teszi a cipők kényelmes elhelyezését az egész család számára, aminek köszönhetően nemcsak a rend megőrzésében segít, de a rendelkezésre álló helyet is megtakarítja. A moduláris cipőpolc nagyon könnyen összeszerelhető. Bárki könnyen tudja kezelni annak összeállítását, ugyanakkor a kész szerkezet szilárd és stabil. A cipőpolc moduláris felépítésének köszönhetően több készletet is össze lehet kapcsolni egymással annak érdekében, hogy olyan bútorokat kapjunk, amelyek a rendelkezésre álló hely nagysága szempontjából kielégítik a család igényeit. A modulos polcon ajtó van, így a cipő nem áll "kívül" és nincs kitéve például a pornak. Az ajtó átlátszó, így a bezárás ellenére jól látható a polcok tartalma, és könnyedén megtalálhatod a téged érdeklő párost. :) Méret: 93 x 11,5 x 30 cm Súly: 3,26 kg Anyaga: Műanyag Keret anyaga: Fém A csomag tartalma: Polc (3 modul) Kalapács Akasztó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db