Autós LED programozható kijelző 20*64

Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
29,990 Ft ( -10% )
26,900Ft
FALSE
db

Fedezzefel az Autós Üzengetések Új Dimenzióját a Bluetooth Kapcsolattal EllátottRugalmas LED Kijelzővel

Mostantóllehetősége van egy lenyűgöző és modern módon hirdetni az üzletét vagyeseményeit vagy csak köszönteni a többi autósat az autóján. Az új generációsrugalmas LED színes reklámképernyővel autóját egy mozgó billboarddáalakíthatja, amely magára vonzza a figyelmet és élénkíti a környezetét.

Főbb Jellemzők:

1.   Bluetooth Kapcsolat: Egyszerűen vezérelheti a kijelzőta mobiltelefonjáról, így könnyedén változtathatja az üzeneteit és grafikáit.

2.   Ultravékony és Puha Képernyő: A kijelzőrendkívül vékony és könnyű, így nem befolyásolja az autó aerodinamikáját, ésegyszerűen felszerelhető. Puha anyagának köszönhetően bármilyen felületrefelszerelhető, így az autó formájához igazítható.

3.   Színes és Élénk Képek: Az RGB LED-ekszéles skálájának köszönhetően szinte bármilyen színt és grafikátmegjeleníthet, így az üzenetek hatásosabbá és vonzóbbá válnak.

4.   Hosszú Élettartam: A LED-ek hosszú élettartamúak, ígyhosszú távon is élvezheti az előnyeit anélkül, hogy gyakran cserélni kellene azalkatrészeket.

Használati Lehetőségek:

·        Üzleti hirdetések és promóciók az autó oldalán.

·        Éttermek és étkezési helyek reklámozása.

·        Események és koncertek promóciója.

·        Különleges ajánlatok és kedvezmények kiemelése.

·        Márkázás és márkakezelés.

Az Autóját Valóban Kiemelkedővé Teheti

Ezzel a Bluetooth kapcsolattal ellátott rugalmas LED kijelzővel autója aközlekedés részévé válhat, amely a figyelmet és érdeklődést kelt. Hagyja, hogyüzenetei és reklámjai hatékonyan és szemrevalóan jelenjenek meg, és növeljeüzlete forgalmát vagy rendezvénye látogatottságát.

Ne hagyja ki ezt az innovatív lehetőséget az autója számára.

 

A csomag tartalma:

- 1 db kétoldalú ragasztó a rögzítéshez

- 1 db 4,4 méter hosszú tápegység

- 1 db szívartyújtó

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db