Bőrfeszesítő infravörös masszírozó

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
6,390 Ft ( 0% )
6,390Ft
FALSE
db
Ints búcsút az itt-ott megjelent zsírpárnáknak, a narancsbőrnek! Felejtsd el a túlzsúfolt és drága fitnesztermeket, formáld át az egész tested otthonod kényelmében, fárasztó gyakorlatok nélkül! Használd naponta 15 percet a Bőrfeszesítő infravörös masszírozót, és válj Te is egy elégedett, magabiztos nővé, akinek nem kell a narancsbőre miatt azon gondolkodnia, hogy mit vegyen fel! https://youtu.be/jTY44OhLA-E Hogyan működik? A titok a masszírozó körkörös, dagasztó mozgásában rejlik, amely egy tapasztalt masszázsterapeuta kézmozdulatait utánozza. Ennek a masszázsnak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe hatolva csökkenthető a zsírsejtek mérete, így nem csak karcsúsodás érhető el, de a narancsbőrnek is búcsút inthetsz. Feszesít és formálja az alakot. Ezen kívül a masszírozó tartalmaz egy infravörös fűtőtestet is, amely melegítő hatása révén járul hozzá a zsír, és narancsbőr eltávolításához. Már napi 15 perces használattal is fantasztikus eredmények érhetőek el, rövid időn belül. Szinte bármely testrészen használhatod, legyen szó a karokról, combokról, fenékről, vagy akár a hasi területről. Kompakt mérete miatt bárhová magaddal viheted, és akkor használhatod, amikor szeretnéd. Ergonomikus formatervezés, biztonságos, könnyű és egyszerű használat. Kényeztesd magad egy pihentető masszázzsal! :) A készlet 4 egyedi cserélhető fejet tartalmaz: Ujj masszírozófej: Segítségével könnyed masszírozó mozdulatokat végezhetsz. Ajánlott talp- és gyengéd izommasszázshoz. Gömb masszírozófej: Stimulálja,  feszesíti az izmokat és a bőrt, simább megjelenést kölcsönöz neki. Javítja a keringést a hasi régióban, eltávolítja a méreganyagokat és megakadályozza a székrekedést. Alkalmas olyan kényes területekre, mint az arc, a gyomor, a nyak, a mellkas, a mell. Görgős masszírozófej: Megszünteti a narancsbőrt, megakadályozza a bőr megereszkedését, serkenti a véráramlást, enyhíti az izomfeszültséget, enyhíti a hátfájást, ellazít, stb. Azonnali eredményt ad. Hullámos masszírozófej: A comb és a fenék területén használható; a mélyebb réteget is megcélozza, így hatásos a narancsbőr ellen. Tonizál, javítja a vérkeringést. A készülék átfogó testmasszázst nyújt Neked, akárcsak egy személyi masszőr! Megszüntethető, enyhíthető a nyak-, váll- és hátfájdalom. A fájó izmok regenerációja felgyorsul. A bőr újra puha és üde lesz. Felfrissíti a fáradt izmokat, serkenti a test vérkeringését, így akár a visszerek és duzzanatok megjelenése is megelőzhető. Megszabadít a rossz közérzettől, stressztől és feszültségtől. Jellemzők Be / ki gomb és intenzitásszabályozó. Infravörös melegítő funkció. Tápkábel hossza: kb. 140 cm Feszültség: 230 V A csomag tartalma: Bőrfeszesítő infravörös masszírozó 4 db cserélhető masszázsfej

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db