Ékszer- és szemüvegtartó doboz - 9 rekesz

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
4,890 Ft ( 0% )
4,890Ft
FALSE
db
Az ékszer- és szemüvegtartó doboz jellemzői: A tok részletesen lett kidolgozva, gyönyörűen néz ki, és tökéletesen kiemeli a tartalmát. A termék fekete eco bőrből készült, fehér szegéllyel és világos, tökéletesen kontrasztos belsővel. Az doboz fedele átlátszó, ennek köszönhetően az ékszerdoboz nem csak tárolásra, hanem a tartalom elegáns megjelenítésére is használható. A tartó belseje puha anyaggal bélelt, a párnáknak köszönhetően a tárolt ékszerek karcolásvédettek, mindegyik kivehető, ennek köszönhetően egyéb ékszereket is tárolhatunk ott, például karkötőket, medálokat, gyűrűket vagy fülbevalókat. A rekeszeket magasabb falak választják el egymástól, ami megvédi a tárolt órákat az érintkezéstől, ami karcolhatja az órákat. Nem csak órák, hanem karkötők és egyéb ékszerek tárolására is alkalmas, ezért tökéletes ajándék nőknek és férfiaknak egyaránt. A szélesebb rekeszek pedig szemüvegek tárolására alkalmasak. Egy fém csat megakadályozza, hogy a tároló véletlenül kinyíljon és a tartalma szállítás közben kiessen. Ékszereid biztonságban lesznek benne. További specifikációk: Szín: Fekete Anyaga: Eco bőr Velúr Rekeszek száma: 6 ékszereknek 3 szemüvegeknek Összezárt állapotban a méretek: 33,5 x 20,5 x 8 cm A kis rekeszek méretei: 9 x 4,5 cm A nagy rekesz méretei: 5 x 17 cm Súly: 1,05 kg A csomag tartalma: 1 db Ékszer- és szemüvegtartó doboz 1 db Kulcs

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db