Fehér polyrattan és edzett üveg kerti asztal 190 x 90 x 75 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 4,490 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
85,806 Ft ( -29% )
61,290Ft
FALSE
db

Ez a stílust és funkciót ötvöző polyrattan kerti asztal minden bizonnyal kertje, verandája vagy bármilyen egyéb hely középpontjává válik.

A polyrattan bevonatú porszórt acélvázzal rendelkező kültéri asztal erős és stabil szerkezetű. Ráadásul az edzett üvegből készült asztallapot rendkívül könnyű tisztítani. A könnyűsúlyú kialakításának köszönhetően a kerti asztal könnyen áthelyezhető.

Megjegyzés: kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy tisztítsa rendszeresen, és ne hagyja feleslegesen a szabadban, védelem nélkül.

Tisztítás: használjon enyhe szappanoldatot.

Tárolás: Ha lehetséges, tárolja zárt, hűvös, száraz helyen. Ha a terméket a szabadban tárolja, védje vízálló burkolattal. Eső vagy havazás után törölje le és szárítsa fel a felesleges vizet vagy havat a sima felületekről. Hagyjon elegendő légkeringést a nedvességből eredő károk elkerülése érdekében.

  • Színe: fehér
  • Anyaga: polyrattan, porszórt acél, edzett üveg
  • Mérete: 190 x 90 x 75 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Üveg vastagsága: 5 mm
  • Az üveg védőgumival van ellátva
  • Összeszerelést igényel: igen

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 4490 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 4490 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 316716
Súly: 33.4 kg
Csomagszám: 2 db