Kerékpár komputer, kerékpár kilométeróra, kerékpár sebességmérő, bicikli km óra

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
2,699 Ft ( 0% )
2,699Ft
FALSE
db


Tudd meg, hogy milyen sebességgel tekersz! LCD kijelzőjén tökéletesen láthatod a mért adatokat. Precíz, pontos mérést nyújt számodra. Vízálló kialakítású. Szeretnéd tudni, milyen gyorsan mész a kerékpároddal? Kompakt, de pontos eszközre van szükséged? Ne keress tovább! Amire Neked van szükséged az a Kerékpár komputer. Ezzel a praktikus kis eszközzel szinte minden fontos mérési adatot megtudhatsz, ami egy biciklizésnél szóba jöhet. Legyen szó megtett távról, átlagsebességről vagy akár az eltelt időig, mindent látni fogsz a kilóméteróra LCD kijelzőjén. Hasznos tudnivalók: 14 funkcióval rendelkezik: jelenlegi sebesség, maximum sebesség, átlagsebesség, eltelt idő, megtett út távolsága, állítható sebesség formátum: km/h, m/h, beállíthatod a gumiabroncs körméretét, utolsó érték beállítása stb. A Kerékpár komputer, kerékpár kilóméteróra tulajdonságai: Nettó súly: 64 g Automatikus ki- és bekapcsolás Vízálló Nagy LCD kijelző, amelyt jól láthatsz kerékpározás közben Nyugodtan használhatod esőben és porban 12-24 órás időformátum Mit rejt a termék doboza? 1 db Kerékpár komputer, kerékpár kilométeróra, kerékpár sebességmérő, bicikli km óra

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db