KrafTech KT-MLT-2300X Multifunkciós Rezgő Vágó Csiszoló Porszívó Csatlakozóval

Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
21,900 Ft ( -16% )
18,450Ft
FALSE
db

Főbb tulajdonságok:

- Márka: KrafTech

- Termékkód: KT-MLT-2300X

- Multifunkciós Rezgő Vágó Csiszoló

- Porszívó csatlakozós

- 6db csiszoló fej

- Hordozó műanyag koffer

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek:

- Teljesítmény: 2300W

- Feszültség: 220V/50Hz

- Csiszoló fejek száma: 6

- Anyag: Fém és erősített műanyag

- Súly: 2.8 kg

- Porszívó csatlakozó: Igen

- Tárolás: Hordozó műanyag koffer


Termékleírás:

A KrafTech KT-MLT-2300X multifunkciós rezgő vágó csiszoló egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amely tökéletes választás minden barkácsoló és profi szakember számára. A KrafTech márka híres a megbízható és innovatív szerszámairól, és ez a modell sem kivétel.


Ez a multifunkciós szerszámgép 2300W teljesítménnyel rendelkezik, ami biztosítja a gyors és hatékony munkavégzést különféle anyagokon, beleértve a fát, fémet és műanyagot is. Az eszközhöz tartozik egy porszívó csatlakozó, amely lehetővé teszi a por és törmelék eltávolítását a munka közben, így tisztább munkakörnyezetet biztosít.


A csomag tartalmaz 6 különböző csiszoló fejet, amelyekkel könnyedén végezhetők el a különböző csiszolási és vágási feladatok. A csiszoló fejek gyorsan és egyszerűen cserélhetők, így növelve a munkafolyamat hatékonyságát. Az eszköz ergonomikus kialakítású, és rezgéscsillapítós markolattal rendelkezik, amely kényelmes és biztonságos fogást biztosít.


A KrafTech KT-MLT-2300X multifunkciós rezgő vágó csiszoló egy hordozó műanyag kofferben érkezik, amely megkönnyíti az eszköz tárolását és szállítását. Ez a szerszámgép ideális választás mindazok számára, akik egy sokoldalú, erős és megbízható eszközt keresnek a mindennapi feladatok elvégzéséhez.


Használati útmutató:

1. Ellenőrizze, hogy az eszköz megfelelően van összeszerelve és a csiszoló fej megfelelően van rögzítve.

2. Csatlakoztassa a porszívót a csatlakozóhoz, ha pormentes munkakörnyezetet szeretne biztosítani.

3. Kapcsolja be az eszközt a bekapcsoló gombbal.

4. Válassza ki a megfelelő sebességet és kezdje el a munkát a kívánt felületen.

5. Használat után kapcsolja ki az eszközt és húzza ki a hálózati csatlakozóból.

6. Tisztítsa meg a csiszoló fejeket és az eszközt a használat után.

7. Tárolja az eszközt és a tartozékokat a hordozó műanyag kofferben.


Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A KrafTech KT-MLT-2300X multifunkciós rezgő vágó csiszoló számos előnnyel jár a felhasználók számára. Először is, a 2300W teljesítmény biztosítja a gyors és hatékony munkavégzést különféle anyagokon. A porszívó csatlakozó lehetővé teszi a tisztább munkakörnyezet fenntartását, ami különösen fontos a belső munkák során.


A csomagban található 6 különböző csiszoló fej biztosítja a sokoldalú felhasználást, így különféle csiszolási és vágási feladatok is könnyedén elvégezhetők. Az ergonomikus kialakítás és a rezgéscsillapítós markolat kényelmes és biztonságos fogást biztosít, ami növeli a munkavégzés hatékonyságát és csökkenti a fáradtságot.


A KrafTech márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít. A hordozó műanyag koffer megkönnyíti az eszköz tárolását és szállítását, így mindig kéznél tarthatja a szükséges szerszámokat. A KrafTech KT-MLT-2300X multifunkciós rezgő vágó csiszoló tökéletes választás mind a profi szakemberek, mind az otthoni barkácsolók számára.


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db