Professzionális szemöldökformázó

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
1,069 Ft ( 0% )
1,069Ft
FALSE
db


Lehetővé teszi az egyszerű és tökéletes szemöldök formázást. Egy női retikülből nem hiányozhat! A fájdalommentes szemöldökszedés kulcsa. Tökéletes szemöldök pillanatok alatt? Fájdalommentes szemöldökformázás? Pillanatok alatt? Mindez létezik! Távolítsd el a kellemetlen szőrszálakat azonnal és fájdalommentesen a Szemöldökformázó segítségével! Az Szemöldökformázó, szenöldökformázó és kefe egyben diszkréten távolítja el a nem kívánatos szőrszálakat anélkül, hogy közben az arcbőrödet megsebeznéd vagy megvágnád vele. A szemöldökvágó nem használ lézereket és egyéb olyan funkciókat, ami megégeti a bőrödet. Használata biztonságos és minden bőrtípusnál alkalmazható. Hasznos tudnivalók: Rendkívül egyszerűen, finoman és precízen formázhatod a szemöldöködet. Kompakt kis mérete van, így bárhová magaddal viheted, elfér akár a piperetáskádban is. Felejtsd el a fájdalommal járó, időigényes szőrtelenítési módszereket! Kíméld meg magad a különféle kiütésektől és egyéb kellemetlenségektől a Szemöldök formázónak hála! A termék tulajdonságai: Anyag: Rozsdamentes acél, műanyag Méretek: 12.5cm *2.7cm*3.0cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Professzionális szemöldökformázó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db