Tömör tíkfa kerti társalgószék lábtartóval - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 2,740 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
53,538 Ft ( -16% )
44,990Ft
FALSE
db

Eressze ki a gőzt a kertjében vagy a verandáján ebben a kényelmes kerti székben! Ez lesz az egyik kedvenc ülőhelye!

Ez a rendkívül strapabíró kemény tíkfából készült bútordarab természetesen, illetve kemencében volt szárítva, majd finomra lett csiszolva az elegáns megjelenés érdekében. A tíkfa szilárd és ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezért kiválóan alkalmas kültéri használatra, más fatípusokkal szemben. A tíkfa egy kitűnő választás, ha hosszú időn keresztül tartó kerti bútort szeretne vásárolni.

A szék magas háttámlájának és robusztusságának köszönhetően kitűnő megjelenéssel bír, és rendkívül kényelmes. A lábtartó a háttámlával össze lett kapcsolva, így ha a háttámla hátra van engedve, a lábtartó is felbukkan. A háttámla dönthető, hogy bármikor megtalálja a legkényelmesebb pozíciót. Emellett nedves ruhával könnyen megtisztítható.

A szék könnyen összeszerelhető.

  • Anyaga: finomra csiszolt, vízbázisú anyaggal felületkezelt kemény tíkfa
  • Mérete: 67,5 x 117 x 106,5 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Ülőfelület magassága a talajtól: 47,5 cm
  • Karfa magassága a talajtól: 53,5 cm
  • Ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • Összeszerelést igényel: igen

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2740 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 30 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2740 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 48963
Súly: 18.54 kg
Csomagszám: 1 db