Tömör újrahasznosított fa könyvespolc 90 x 30 x 150 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
282,607 Ft ( -23% )
217,390Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Sajnos ez a termék elfogyott!

Vigyen egy kis indusztriális stílust otthonába vagy irodájába ezzel a retró könyvespolccal.

Ez a tömör újrahasznosított trópusi fából és erős acélból készült, antik stílusú könyvespolc kiemelkedően stabil és tartós. Az újrahasznosított faanyagot lebontott épületek gerendáiból, padlóiból és tartóléceiből állítottak össze, így különböző fafajták lelhetők fel benne, például mangófa, fenyőfa, tíkfa, bükkfa, tölgyfa, keményfa, paliszander, rózsafa stb. Az újrahasznosított fa megőrizte e fajták jellemzőit, és mivel már elöregedett, viharvert és száraz, nem zsugorodik és nem hajlik meg. A megmunkálás minden lépése a legnagyobb odafigyeléssel történt, legyen szó akár a polírozásról, a festésről vagy a lakkozásról. A kézműves munkának és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kissé eltér a többitől. Ráadásul a szekrény 3 ajtóval és 3 nyitott rekesszel rendelkezik, így ideális megoldást nyújt könyvgyűjteménye, magazinjai, iratai és dísztárgyai (pl. képkeretek és gyűjthető csecsebecsék) kiállítására. Összeszerelése egyszerű.

Fontos megjegyzés: A bútorok erezete és színe darabonként változhat, így minden polc egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított trópusi fa, acél
  • Mérete: 90 x 30 x 150 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 3 ajtóval és 3 nyitott rekesszel
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Összeszerelést igényel: igen

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 285918
Súly: 57.8 kg
Csomagszám: 2 db