2 db tömör mangófa ruhafogas 38 x 100 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
60,479 Ft ( -13% )
52,590Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ezek az antik stílusú, fa ruhafogasok, melyekben az esztétikai szépség a praktikummal párosul, ideális megoldást nyújtanak hálószobában, előszobában való használatra.

Mindegyik ruhafogas 4 kovácsoltvas akasztóval rendelkezik, amelyek nagyon erősek és tartósak. Ezek a retró stílusú és időtlen, falra szerelhető fogasok tökéletesek kabátok, sálak vagy sapkák rendezett elhelyezésére. A ruhafogasok tömör mangófából, egy sűrű erezetű keményfából készültek. A mangófa nemcsak elég erős, hogy elbírja a ránehezedő a súlyt, de időtálló is. A kivitelezés minden lépését a legnagyobb gondosság jellemzi, legyen az a polírozás, a festés vagy a lakkozás. A kézműves munkának és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kissé különbözik a többitől.

Fontos megjegyzés: a színek darabonként változnak, így minden ruhafogas egyedi; a kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör mangófa
  • Mérete: 38 x 100 cm (Szé x Ma)
  • Mindegyik ruhafogason 4 akasztóval
  • Fali szerelésre alkalmas
  • Összeszerelést igényel: igen
  • A csomag tartalma:
  • 2 db fogas

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 337853
Súly: 12.4 kg
Csomagszám: 1 db