7 az 1-ben zöldségdaraboló készlet

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
9,190 Ft ( 0% )
9,190Ft
FALSE
db
A 7 az 1-ben kézi zöldségdaraboló készletünket ajándék receptfüzettel és a legfontosabb kiegészítőkkel csomagoltuk, amik nem hiányozhatnak a te konyhádból sem. 7 féle darabolási technikát végezhetünk vele: nagy kocka, kis kocka, vastag csíkok (pálcák), szeletek, julienne, reszelés és aprítás. A tartályon lévő csúszásmentes lábak nagyobb kényelmet és stabilitást biztosítanak használat közben. Praktikus és kompakt kialakítása egyszerűvé teszi a tisztítást és az össze-, szétszerelést. Emellett minimális helyet foglal a konyhában. Ajándék ujjvédőt és egy tisztítókefét is tartalmaz! https://youtu.be/dEV8tc3Lcj4 Jellemzők Anyag: ABS, PP, PS Rozsdamentes acél Cserélhető pengék Készlet tartalma: daraboló kiegészítők: nagy kocka, kis kocka, vastag szalagok (botok), szeletek, julienne, reszelt, aprított ujjvédő kiegészítő kis tisztítókefe Méretei kb.: 27,5 x 8,5 x 11,5 cm Csomagolás, kézikönyv és receptek 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db