7-zónás PU habmatrac 80 x 200 cm 16 cm H2 H3 - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
60,888 Ft ( -14% )
52,490Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Sajnos ez a termék elfogyott!

Aludjon egy jót extra puha matracunkon! Ez a körülbelül 16 cm vastag matrac nem csupán nyugodt alvást biztosít, de gerince egészségét is megóvja.

1. 7-zónás PU habtechnológia

A 7-zónás matrac azt jelenti, hogy a matrac 7 különböző része máshogy támasztja alá a testet, így segítségével javítható a gerinctartás. Ennek köszönhetően a 7-zónás matrac páratlan testtartást nyújt: a vállaknak puha, a csípőnek, valamint a hát alsó részének pedig kemény támasztékot biztosít, aminek az eredménye egészségesebb alvás.

2. Nyomáscsökkentés

A matrac csökkenti a nyomáspontok kialakulását a testében, ezáltal az igénybe vett csontok és ízületek, különösképpen a gerinc és a nyaki részek, éjjel megpihenhetnek. A matrac tökéletesen felveszi testének alakját, melynek köszönhetően kellemes alvási élményben lesz része.

4. Kényelem mindenütt

A hagyományos matracoktól eltérően matracunk egész felülete kényelmes, a sarkoktól a szélekig, ezáltal nem kell folyamatosan és akaratlanul pozíciót változtatnia az éjszaka közepén. Emellett a mozgolódás mostantól nem fog zajjal járni.

4. Könnyű tisztíthatóság

Rengeteg izzadság és egyéb szennyeződés gyűlik össze idővel a matracon, de a praktikus négy oldalon körbefutó cipzárnak köszönhetően a mosható huzat könnyedén eltávolítható, ezáltal a matrac tisztítása egyszerű. Ajánlatos rendszeresen kiszellőztetni a matracot az élettartamának növelése érdekében.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a matracot higiéniai okokból kifolyólag nem áll szándékunkban kicserélni, ha a huzatát kibontották vagy eltávolították.

  • Színe: fehér
  • Anyaga: D25 PU hab
  • Huzat anyaga: 100% poliészter
  • Teljes méret: 80 x 200 x 16 cm (Ho x Szé x Va)
  • Hab vastagsága: 14 cm
  • H2/H3 keménységű
  • Mosható huzattal
  • 4 oldalon cipzárral

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 282796
Súly: 7.91 kg
Csomagszám: 1 db