"Anchor & Balance" dupla karkötő

Szállítás: 2,190 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
4,199 Ft ( -15% )
3,590Ft
FALSE
db

Ez a két karkötő, amely nagy népszerűségnek örvendő kőből készült lehetővé teszi, hogy Ön megfelelő érzelmi egyensúlyt találjon az életben.

A hematit egy horgony és harmónia kő, amely megvédi és erősíti a viselőjét. Bátorságot, kitartást és vitalitást biztosít. Serkenti a koncentrációt, javítja a memóriát és a gondolkodást. Tökéletes azoknak az embereknek, akik túlságosan érzékenyek, megakadályozza mások negativitásának elnyelését. Ez megnyugtatja a félelmeket, elősegíti a nyugodt alvást, és helyreállítja a testtartást. 

Összehangolja az összes csakrát, de még inkább az első 2 csakra: a gyökér csakra (Muladhara chakra) és a szent csakra (Swadisthana chakra). Érzelmileg az achát eloszlatja a félelmeket, a belső haragot és bármilyen érzelmi traumát. Achát egy olyan kő, amely nyugtatja, és harmonizálja a yint és a yangot. Segít a viselőnek abban, hogy bizalmat szerezzen és elfogadja magát. Bátorságot hoz nehéz időkben.

Achát és hematit kövek különböző árnyalatokban, matt onyx gyöngyök pedig a csuklóját és a megjelenését szublimálják. Ez a dupla-agát és hematit "Anchor & Balance" karkötő kifejezetten a Chakra gyökér és a szent csakra egyensúlyának elősegítésére lett kifejlesztve.

A képek csak illusztrációként szolgálnak!

A termék jellemzői:

Anyag: Hematit, Achát, Onyx.

A gyöngyök átmérője: 6 mm és 8 mm.

A karkötő hossza: 18 cm-től 21 cm-ig rugalmas.

Karkötőket viselheti együtt vagy külön-külön is.

Unisex.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 2190 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db