Antracitszürke acél összecsukható hálós asztal 80 x 80 x 72 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
90,842 Ft ( -26% )
67,290Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Sajnos ez a termék elfogyott!

Alakítsa át kültéri környezetét ezzel az összecsukható hálós asztallal. Ezt az asztalt használhatja kedvenc teraszszékeivel, hogy együtt teázzon vagy vacsorázzon barátaival vagy családjával.

Ez az asztal masszív acélból készült elektrosztatikusan festett és porszórt bevonattal. A fémasztal különösen erős, tartós, időjárásálló és rozsdamentes. A felületkezelésnek köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható. A hálós kialakítás elegáns megjelenést kölcsönöz a szettnek. A hálós asztallap masszív felületet biztosít italok, harapnivalók stb. számára. Használaton kívül könnyen összecsukható.

  • Színe: antracitszürke
  • Anyaga: porszórt bevonattal ellátott acél
  • Mérete: 80 x 80 x 72 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Hálós dizájn
  • Összecsukható: igen
  • Rozsdamentes és időjárásálló
  • Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 310151
Súly: 11.2 kg
Csomagszám: 1 db