Hajvágó kendő, Borotválkozó kendő, Szőrfogó kendő

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
2,339 Ft ( 0% )
2,339Ft
FALSE
db


Felejtsd el a szőrszálakkal, hajszálakkal betelített szobát! Összegyűjti és pillanatok alatt megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrzettől! Csökkentsd minimálisra a takarítás folyamatát! Többé nem kerülnek a padlóra, sem pedig a mosókagylóra! Csak élvezd a megújult, letisztult megjelenésed! Te is gyűlölőd a hajvágást és borotválkozást követő takarítást? Amikor hiába minden igyekezed még napok múlva is találkozol a nem kívánatos, hajszálakkal, szőrszálakkal. Szeretnéd eldobni a parfist és megszabadulni ettől a gyötrő feladattól? Akkor, van egy jó hírünk. A hajvágó és borotválkozó kendővel mindent könnyedén megteheted. Többé ne kínozzon a tisztítás feladata. Csak szépítkezz nyugodtan és kényelmesen. Majd, amikor végeztél egy mozdulattal a kukába dobhatod a megszabadult szőrzetet. A kütyü összegyűjti a szálakat és megakadályozza, hogy a padlóra, kagylóra vagy bárhová is kerüljön. Többé nem kell sepregetni, nem kell takarítani. Csak Élvezd a megújult megjelenésed! A Hajvágó kendő, Borotválkozó kendő, Szőrfogó kendő tulajdonságai - Átmérő mérete: 60 cm - Vízlepergető borítás - Színe: Ezüst - Anyaga: kiváló minőségű vízálló nejlonszövet Mit rejt a termék doboza? - 1 db Hajvágó kendőt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db