HDMI - SCART átalakító adapter

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
2,429 Ft ( 0% )
2,429Ft
FALSE
db


Nincs szükség vezetõk telepítésére Hordozható Plug and play Ha kíváncsi vagy milyen is volt a kép egy régi televízión, vagy épp a nagyinál találtál egy ilyen eszközt és beüzemelnéd vagy ha csak régi típusú televíziód van, amin nincs HDMI bemenet csak SCART, ezzel az átalakító adapterrel könnyedén rákötheted a tévédre a HDMI csatlakozóval rendelkező eszközeidet. Hasznos tudnivalók: A kábelt csatlakoztatva az automatikusan észleli a csatlakoztatott készülékeket, így neked nem kell semmit sem állítgatnod. Csak HDMI-SCART átalakító, visszafelé SCART-ról HDMI-re a jelátalakítás nem működik. A HDMI-SCART átalakító adapter tulajdonságai Bemeneti portok: 1x HDMI. Kimeneti portok: 1x SCART Méret: 88 x58 x26 mm Súly: 45g Automatikus észlelés Plug-and-Play Mit rejt a termék doboza? 1 db HDMI - SCART átalakító adapter 1 db Hálózati adapter

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db