Shannan Modo X2 komód, 88x60x36 cm, sonoma

Szállítás: 3,350 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
35,390 Ft ( -4% )
33,890Ft
FALSE
db



Komód

Dizájn és kényelem

Az univerzális megjelenés megfelel mindenki elvárásainak, akik az egyszerűség és az elegancia kombinációját értékelik. A fogantyú nélküli fiókos homlokzatok biztosítják a kényelmes használatot és hangsúlyozzák a modern, minimalista dizájnt.

Összeszerelés és szállítás

Összeszerelés és szállítás

Ne aggódj, ha te sem vagy a bútorszerelés mestere! Bútorainkat ugyan lapraszerelt állapotban szállítjuk ki, de összeszerelésük rendkívül egyszerű. Ne várakozz annyit! Bútorainkat gyors szállítással rendelheted meg és már be is rendezheted otthonod kedvenc darabjaiddal.




A komódok minden hálószoba és gardrób nélkülözhetetlen elemei. A ruháknak, dekorációs elemeknek, vagy akár a TV-nek is tökéletes helyet biztosít. A bútorok felületét puha ruhával kell megtisztítani. Kerüld az erős vegyszerek használatát!



Tulajdonságok:

-Magasság: 60 cm
-Szélesség: 88 cm
-Hossz: 36 cm
-Anyag: laminált forgácslap
-Szín: sonoma

Csomag tartalma:

- Bútorlapok
- Összeszereléshez szükséges csavarok
-

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BoS raktárból, melynek szállítási díja 3350 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 27 kg
Csomagszám: 1 db