Szőreltávolító kefe (kutyáknak, macskáknak)

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
1,259 Ft ( 0% )
1,259Ft
FALSE
db


Nagyszerű minden szőrös háziállat számára! Kényeztesd kiskedvenced egy kiadós masszázzsal! A kefe fogai egyáltalán nem sértik a cica bőrét, sőt kellemes érzetet nyújt neki! Gyors és praktikus! Imádni fogod. Kedvenced szőre hullik folyamatosan? Mindenhol megtalálható az otthonodban és már mindenféle kefét kipróbáltál? Ezt még biztos nem! A Szőreltávolító kefe tökéletes a macskák, nyulak, kutyák és bármilyen más háziállat szőrének eltávolítására, miközben kényelmes masszázst biztosít kiskedvencednek. Legyen szó rövid- vagy hosszúszőrű kisállatról, nem úszhatjuk meg, hogy hullajtsa a szőrét. Elég nagy kellemetlenséget és idegeskedést tud okozni, főleg, ha a kedvencünk bent él velünk a házban, a vedlési időszakban pedig a helyzet még ennél is sokkal-sokkal rosszabb. Biztos Te is tudod, hogy mire gondolunk! Bizonyos időközönként elvihetjük a kisállat kozmetikába, ahol alaposan átkefélik kedvencünket, de napokon belül újra megjelennek az elhullajtott szőrszálak otthonunkban, ezért nem árt, ha beszerzel egy olyan kütyüt, ami megoldja ezt a problémát! Sokkal kevesebb szőr lesz a szőnyegen, kanapén és a bútorokon, ha naponta egyszer sétáltatás közben vagy kint az udvaron átfésüljük a kutyust. Általában nagyon élvezik is ezt a procedúrát, hiszen olyan nekik, mintha vakargatva lennének. Úgy élik meg, mint egy kényeztető masszázst, és persze élvezik azt a pár percet, amikor csak velük tudunk foglalkozni. A speciálisan kialakított fogantyúval könnyedén tudod használni a kütyüt, így gyorsan tudsz haladni kisállatod fésülésével is! A fésű fogai memóriaműanyagból készülnek, amely formáját és tartósságát megőrzi. A kefe használat után nagyon könnyen tisztítható, csak kézzel távolítsd el a szőrszálakat, vagy öblítse le folyó víz alatt. A termék jellemzői: Anyaga: ABS műanyag Méret: 9cm X 10cm Szín: véletlenszerű Mit rejt a termék doboza? 1 db Szőreltávolító kefe (macskáknak, kutyáknak)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db