Táncoló rózsa „hógömb” színes világítással

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
5,299 Ft ( 0% )
5,299Ft
FALSE
db

Táncoló rózsa „hógömb” színes világítással

Teljesen egyedi ajándékot keresel nőnapra? Tartós, örök emléket állíthatsz a pillanatnak ezzel az üvegbe zárt, csillámokat keringető rendszerrel, amelynek központjában egy színes fényben táncoló rózsa áll.

Ezt a rózsás dísztárgyat úgy kell elképzelni, mint egy hógömböt, azzal a különbséggel, hogy hosszúkás formájú, és hó helyett csillogó csillámpapír van a vízben. Ezt egy keringető rendszer időnként mozgatja, így folyamatos a csillogás. A termékben állandóan változik a színes világítás, ahogy megcsillan a papíron, az a szobába tükrözi a színeket.

A keringetőnek köszönhetően az alig látható zsinóron függő rózsafej szinte táncol a vízben. A biztonság kedvéért szerepel a nyakán és a tárgy tetején is egy „I love you” felirat, így az érzelmeid mindig kivetülve látszanak az üvegben anélkül, hogy ki kellene mondanod, mi lakik a szíved mélyén.

A rózsás dísz 3 db AAA elemmel működik, de jár hozzá egy USB kábel is, amelyről szintén be tudod üzemelni, akár a munkahelyeden, akár otthonodban, mondjuk egy számítógéphez csatlakoztatva.

Főbb jellemzők:

  • Üvegbe zárt táncoló rózsa
  • Színes világítással
  • Folyamatos csillámpapírhullás
  • USB kábellel (tartozék)
  • 3 db AAA elemmel is működhet (nem tartozék)
  • Méret: kb. 24 x 8 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db