Triceratopsz dínó figura – igazi Jurassic élmény otthonodban

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 hétköznap 9-18 óra között.
5,799 Ft ( 0% )
5,799Ft
FALSE
db

Triceratopsz dínó figura – igazi Jurassic élmény otthonodban

Te is imádod a dinoszauruszokat? Szeretnél otthonodba egy kis Jurassic élményt? Esetleg a gyermekedet lepnéd meg ezzel a Triceratopsz figurával?

A dinoszauruszok körübelül 65,5 millió éve pusztultak ki a Földről, egy Aszteroida-becsapódásnak köszönhetően, ám rendkívül nagy rajongó táboruk van, mind komoly, mind hobbi szinten.

Rendezd be a kertet, a szobát, vagy a gyerekszobát ezekkel a nagyméretű dinoszaurusz figurákkal és teremts igazi Jurassic élményt otthonodban. A dínók hangot is ki adnak, ha megnyomod a mellkasukat, így igazán élethű hatást keltenek.

Mérete 50 cm, lányoknak és fiúknak is kiváló játékfigura, főként 3-6 éves korig, de igazi dinoszaurusz rajongóknak is ajánljuk!

Főbb jellemzők:

  • Triceratopsz dínó figura
  • Dinoszaurusz játék hanggal
  • 3-6 éves korig
  • Mérete: 50 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703652446 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db